Winkelwagen
Checkout Secure
Gratis Verzending in Nederland & België

Hulp nodig? Vraag het ons!

info@gsmstijl.nl

Ma-Za 09:00-17:00

Ruilen & retourneren

Je bent jammer genoeg niet helemaal tevreden met je producten, hoe nu verder?

Wij doen ons uiterste best om jou de producten te leveren die je verder helpen. Toch kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Dat vinden wij erg jammer! Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om de door jouw bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Ruilen
De bestelde artikelen kunnen worden omgeruild voor een ander artikel. Wij raden je aan om je aankoop retour te sturen. Wanneer het geretourneerde artikel voldoet aan de voorwaarden. Wordt het nieuwe artikel verzonden.

Retourvoorwaarden

  • Retourneren kan binnen 14 dagen.
  • Producten dienen in originele staat te zijn en te voorzien van originele labels en etiketten.
  • De verpakking mag niet beschadigd zijn en moet in originele staat worden aangeleverd.
  • De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikerssporen.

Let op! Voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we jouw retour helaas niet verwerken. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Indien het product niet aan de retourvoorwaarden voldoet, blijft het product uw eigendom en dient u het binnen de 2 weken terug af te halen. Wij kunnen het product indien u dit wenst terugsturen op uw kosten met een transportfirma. Indien uw geweigerde retour na 2 weken nog steeds in ons magazijn staat, zal u via mail op de hoogte gebracht worden over de vernietiging van het product.

Zorg er altijd voor dat jouw pakketje is voorzien van een Track & Trace code. Zonder het bewijs van verzending met een Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van jouw retour via brievenbuspost waarbij je geen Track & Trace code krijgt is op eigen risico.

Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.

Wanneer wij jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen, nemen wij contact met je op via een bevestigingsmail. Binnen enkele dagen na het verwerken van jouw retour ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening!
Als je na een week van het verzenden van jouw geretourneerde artikel nog geen reactie hebt gekregen, neem dan contact met ons op via info@gsmstijl.nl en vermeldt je ordernummer.

Om je retour zo makkelijk mogelijk te maken vragen wij jou om de volgende stappen te doorlopen:

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen:

Stap 1. Vul het retourformulier in

Vraag HIER het retourformulier en vul deze volledig in. 

Stap 2. Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Plak het retourneringsetiket op een zichtbare plek op het pakket. Zorg dat je voorzien bent van een track & trace code. Als zender ben je hiervoor verantwoordelijk. Wij willen liever niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3. Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen, zorgen we dat het bedrag binnen 5 werkdagen op jouw rekening staat.

Annulering van bestellingen en adreswijzigingen

  • Alleen bestellingen die nog niet verwerkt en verzonden werden, kunnen nog geannuleerd worden. De periode om dit te doen is echter zeer kort. Soms worden bestellingen op enkele uren tijd al overgedragen aan het postorderbedrijf.

    Als u het product niet kunt ophalen van het oorspronkelijke adres, probeert de koerier het tot 2 keer af te leveren en uw pakket vervolgens gedurende 10 dagen bij het dichtstbijzijnde PostNL-DHL- UPS kantoor te bewaren
  • Als u het daar niet kunt ophalen, wordt het teruggestuurd naar ons magazijn
  • GSMstijl zal dan contact opnemen om een gewenste adres wijziging te bevestigen
  • Als u een terugbetaling wenst, kunt u bij aflevering het pakket aannemen en volgens onderstaand retoursformulier het product terug sturen naar ons

Het retourneren van hygiënegoederen is helaas niet toegestaan.

Artikelen die niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd om gezondheidsredenen of hygiëne. De verzegeling mag je na de levering niet verbreken anders heb je geen recht op bedenktijd meer.

Onze smartwatches & draadloze en bluetooth oordopjes zijn een hygiënisch producten en kunnen in de regel niet geretourneerd worden. Het gaat om producten van persoonlijke aard in de zin van art. 6.3. van de Richtlijn 97/7/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 mei 1997 betreffende de bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten. De wet op de verkoop op afstand voorziet in deze uitzondering op het herroepingsrecht en deze wordt uitdrukkelijk opgenomen in onze retourvoorwaarden. Deze retourvoorwaarden maken deel uit van onze algemene voorwaarden en worden door de klant aanvaardt op het ogenblik van de aankoop.

De klant heeft geen recht op terugbetaling nadat items eventueel eenzijdig en zonder voorafgaande toestemming toch geretourneerd werden.

Wij hopen je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Team GSMstijl.nl

Dit is wat voorgaande klanten van onze service vinden

TOEVOEGEN
Gratis Verzending in Nederland & België
Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Gratis Verzending in Nederland & België You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping